Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Vezirköprü ilçesi Göl Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Vezirköprü Göl Adeka Çok Programlı Lisesinin açılış töreni gerçekleştirildi.

        Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Adeka İlaç Sanayi tarafından ortaklaşa yapılan okulun açılış törenine Vali İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Samsun İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Samsun İl Milli Eğitim Müdür Vekili Celalettin Sula, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edis ve vatandaşlar katıldı.

        Vali Şahin, konuşmasında, hayırsever vatandaşlara eğitime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

        Öğrencilerin çok güzel bir okula sahip olduğunu kaydeden Şahin, "Merkezde bir okula gitmek gerektiğinde eğitim için harcanan zaman kadar da yolda zaman geçiyor. Daha çok çalışarak bu okulda daha başarılı olmalısınız." dedi.

        Konuşmaların ardından Adeka Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cüneyt Arpacı'ya Vali Şahin tarafından teşekkür belgesi, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından plaket takdim edildi.

        Açılışın yapılmasından sonra fen ve bilgisayar laboratuvarı, spor salonu ve mescit bulunan 14 derslikli okul gezildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler