Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli vatandaşlara moral yemeği verildi.

        Dulkadiroğlu Belediye Başkan Vekili Mehmet Akif Kahveci, bir tesiste düzenlenen programda yaptığı konuşmada, belediye olarak engellilere yönelik yaşam standartlarını olması gereken noktaya taşımak için uğraştıklarını söyledi.

        Engelli vatandaşların yıl boyunca sürekli olarak dezavantajlı durumda olduğunu bildiklerini söyleyen Kahveci, şunları kaydetti:

        "Bu nedenle engellilerimize yönelik hizmetlerin sürekli ve sürdürülebilir olmasına özen gösterdik ve engelliler dayanışma masasını kurduk. Burada hizmet veren arkadaşlarımızın sizden biri olmasına ve sizlere sunulacak hizmetlerin ivedi bir şekilde gerçekleştirilmesine dikkat ettik. Yansımasına sizler de şahit oldunuz. Çeşitli mekanlarda çeşitli tedbirlerle engelli kardeşlerimize yönelik hizmetler sunduk. Sunmaya devam edeceğiz."

        Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ali Çınar da bir konuşma yaptı.

        Programın ardından engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye verildi, daha sonra müzik dinletisi ile program devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler