Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Yatağan Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptıkları trafik uygulamalarında trafik kazalarının çok sayıda insanın yaşamını engelli olarak sürdürmesine neden olduğuna dikkati çekerek sürücüleri kurallara uyması konusunda uyardı.

        Bozüyük, Gökpınar ve Kapubağ Mahallelerinde, jandarma ekipleri tarafından kıraathane, büfe ve restoranlarda kontrol yapılırken, mahalle giriş ve çıkışlarında da trafik timleri tarafından uygulama yapıldı.

        216 kişinin kimlik sorgusunun, 73 aracın ise evrak kontrollerinin yapıldığı çalışmalarda, vatandaşlar trafik kuralları konusunda uyarıldı.

        3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne dikkati çeken ekipler, trafik kazaları nedeniyle çok sayıda insanın yaşamını engelli olarak sürdürmesine yol açtığına dikkati çekti.

        Öte yandan, kontrol yapılan iş yerlerindeki ve araçlardaki vatandaşlara kazaları önleme amaçlı bilgi içeren broşürler dağıtıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler