Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi ve Türk Kızılayı Keşan Şubesi işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.

        Cumhuriyet Meydanı'ndaki kampanyaya, Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Sağlık, Keşan Devlet Hastanesi Yöneticisi Nurettin Alpaslan, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Saz, Keşan İlçe Müftü Vekili İsmail Hergül, Edirne Kızılay Kan Merkezi Müdür Vekili Dr. Erhan Aksoy, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de destek verdi.

        Türk Kızılayı Keşan Şube Başkanı Vedat Koyuncu, burada yaptığı konuşmada kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

        Kanın her zaman bir ihtiyaç olduğunu belirten Koyuncu, "15 Kasım’da yaptığımız ilk toplantıda nasıl bir farkındalık yaparız diye düşündük. O toplantıda gördük ki tüm Keşan halkı ve Keşan’ı yönetenler bizim yanımızda. Bu destekten ötürü herkese tek tek teşekkür ederim" dedi.

        Etkinliğin ilk gününde 258 ünite kan toplandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler