Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Akçay, mesajında, her vatandaşın engelli konuma düşebileceğinin bilinciyle, AK Parti olarak engelli vatandaşlarla ilgili eksikliklerin giderilmesini bir lütuf olarak değil, hakların sahiplerine teslim edilmesi olarak gördüklerini belirtti.

        Herkesin bir gün engelli konuma düşebileceğini anımsatan Akçay, şunları kaydetti:

        "AK Parti olarak bizler, engelli kardeşlerimizle ilgili eksikliklerin giderilmesini bir lütuf olarak değil, hakların sahiplerine teslim edilmesi olarak görüyoruz. Engelli kardeşlerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmak, onların toplumla daha da bütünleşmelerini sağlamak, geleceğe umutla bakan bireyler olarak onların da toplumsal sorumluluk almalarını mümkün kılmak, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın güçlenmesini de beraberinde getirecektir.

        Dünya Engelliler Günü’nde düzenlenen etkinliklerin toplumsal duyarlılığın artmasına vesile olmasını temenni ediyor, tüm engelli kardeşlerimizin gününü kutluyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler