Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Merzifon Belediyespor'un antrenörü Murat Mızrakçı, yarın deplasmanda yapacakları Bozokspor maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi.

        Mızrakçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyuncuları arasındaki uyumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Ligde hafta içi Göztepe karşısında aldıkları galibiyetin önemine dikkati çeken Mızrakçı, "Rakibimizin ilk 4 için en kuvvetli adaylardan biri olduğunu düşünürsek çok değerli 2 puan kazandık. Maçtaki en önemli kazancımız ise oyuncularımın takım ruhu ile sahada sonuna kadar mücadeleyi bırakmaması ve yerleşen üst düzey kazanma hırsı oldu." ifadelerini kullandı.

        Bozokspor ile deplasmanda yapacakları maça odaklandıklarını anlatan Mızrakçı, "Rakibimiz lige iyi başlayıp son haftalarda düşüşe geçti. Bu müsabakayı dönüm maçı olarak göreceklerdir. Bu durum işimizi zorlaştıracak. Tüm bunları bilerek ciddiyeti elden bırakmadan hazırlıklarımızı yaptık. Kendi oyunumuzu oynayıp sahaya savaşçı bir kimlikle çıkarsak, Bozokspor maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum." şeklinde görüş belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler