Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Silifke Belediyesi e-belediyecilik sistemine geçti.

        Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, yaptığı açıklamada, vatandaşların bundan sonra www.silifke.bel.tr adresi üzerinden e-belediye sistemine giriş yapabileceklerini belirtti.

        Turgut, bu sistem üzerinden emlak, çevre temizlik bedeli, arsa rayiç bedelleri, bina birim değerleri, bina aşınma payları ve tarifeleri gibi pek çok bilgiye erişilip işlem yapabildiği gibi, şahsi talep ve önerilerin de belediyeye iletilebileceğini ifade etti.

        Açıklamasının devamında Turgut şunları kaydetti:

        "E-belediyecilik sistemi vatandaşa büyük kolaylık sağlayacak. Çağın gerektirdiği teknolojik imkanları kullanarak, vatandaşlara hizmetin en güzelini, en kalitelisini ve en kolayını sunma gayesindeyiz. Artık gerek ilçemizde, gerekse başka illerde yaşayan hemşehrilerimiz emlak, kira bedelleri gibi hizmetlerimize internet üzerinden ulaşarak işlem yapma imkanına kavuştu.

        Pek çok ödemelerin kredi kartıyla yapılabildiği günümüzde vatandaşlarımızın belediyeyle ilgili birçok işlemlerini yapmak için artık evlerinden ya da çalıştıkları mekanlardan çıkmalarına gerek kalmadı. 7 gün 24 saat belediyemizin resmi internet sitesinde yer alan e-belediye butonundan giriş yaparak vatandaşlarımız hizmet alabilecekler."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler