Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, "Biz de birgün engelli olabiliriz' düşüncesiyle yürütülen kampanya ve projeleri yürekten destekliyor, engelsiz bir dünya için herkesi en üst düzeyde sorumluluk üstlenmeye davet ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

        Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, engelliliğin, yalnızca engelli fertleri ve onların ailelerini değil, toplumun bütün kesimlerini yakından ilgilendiren bir sosyal mesele olduğunu belirtti.

        Engelli vatandaşların her türlü ihtiyaç ve taleplerini karşılamanın, hükümetin önceliklerinden olduğunu vurgulayan Başbakan Yıldırım, siyasetlerinin temelinde, insana hizmet düşüncesi bulunduğunu kaydetti.

        - "Herkesi sorumluluk üstlenmeye davet ediyorum"

        Engellilerin hak ettiği hayat şartlarına kavuşmaları ve toplumsal hayata istedikleri gibi katılmaları için 14 yıldır büyük bir gayret gösterdiklerini aktaran Başbakan Binali Yıldırım, "İnanıyorum ki engellilerin yetenek ve birikimleri doğrultusunda istihdam edilerek hayatın her alanında varlık göstermeleri, toplumsal zenginliğimizin daha da artmasını sağlayacaktır. 'Biz de birgün engelli olabiliriz' düşüncesiyle yürütülen kampanya ve projeleri yürekten destekliyor, engelsiz bir dünya için herkesi en üst düzeyde sorumluluk üstlenmeye davet ediyorum." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler