Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 8. haftasında yarın Galatasaray'ı konuk edecek İdmanocağı'nın başantrenörü Reşat Arığ, hedefledikleri noktaya gelmeleri açısından önemli bir maça çıkacaklarını belirtti.

        Arığ, yaptığı yazılı açıklamada, oyuncularının saha içinde gösterdiği mücadeleden son derece memnun olduğunu vurguladı.

        Yönetim kurulunun, yaşadıkları ekonomik sıkıntıları çözmesiyle takım olarak daha da inançlı duruma geldiklerini aktaran Arığ, "Sezon başında oluşturduğumuz kadroyla ilk 4 ile 5 takım arasına girmeyi hedefleyerek lige başladık. Ancak ligin başlamasına 1 hafta kala sponsorumuzun çekilmesiyle belirsizlik yaşadık. Bu süreçte gerek bizler, gerekse sporcular ve yönetimimiz, özveri göstererek çalıştık." ifadelerini kullandı.

        Şanssızlıklar da yaşadıklarını belirten Arığ, şu değerlendirmeyi yaptı:

        "Bugüne kadar oynadığımız Eczacıbaşı VitrA, VakıfBank, Fenerbahçe ve Çanakkale Belediyespor maçlarında çok güzel mücadeleler ortaya koyduk. Biraz şansımız olsaydı ya da hakem hataları olmasaydı, bugün bu takımlarla yaptığımız maçlarımızdan en az 6-8 puan çıkarabilirdik. Takımdan ayrılan arkadaşlarımızın yerine 2 veya 3 transfer yaparak kadromuzu güçlendireceğiz. Ligde hedeflediğimiz performansı göstermek için var gücümüzle çalışacağız ve yarın oynayacağımız Galatasaray maçını kazanmak için sahaya çıkacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler