Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Menteşe ilçesinde hasta taşıyan ambulansın otomobille çarpışması sonucu biri sağlık personeli 4 kişi yaralandı.

        Menteşe ilçesine bağlı Bayır Mahallesi'nden aldığı bir hastayı Muğla'daki hastaneye yetiştirmek için hareket eden Şahin Akpınar yönetimindeki 48 EA 189 plakalı 112 Acil Servis ambulansı, Atatürk Bulvarı'ndaki kavşakta Raşit Niyazioğlu'nun kullandığı 34 LN 8383 plakalı otomobille çarpıştı.

        Çarpışmanın etkisiyle ambulans kaldırama çıkıp ışıklandırma direğine çarparak durabilirken, otomobil ise yan yattı.

        Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma Sağlık (AKS) ekibi gönderildi.

        Kazada, ambulansta bulunan 2 sağlık personeli, otomobil sürücüsü Niyazioğlu ve yanında bulunan kişi yaralandı.

        Yaralılar, ambulanslarla Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ambulansta bulunan hasta ise başka bir ambulansla hastaneye götürüldü.

        Yaklaşık yarım saat trafiğe kapanan yol, ambulans ve otomobilin kaldırılmasıyla kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler