Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Mardin Valisi Mustafa Yaman, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Vali Yaman, mesajında, engelli vatandaşların toplumla bütünleşmelerini sağlamak ve onların yaşamlarının kolaylaşmasına yardım etmenin herkes için toplumsal bir görev olduğunu ifade etti.

        Güçlü bir toplum olmanın ve geleceğe güvenle bakmanın öncelikli şartının toplumdaki tüm bireylerin eşit fırsat ve imkanlardan yararlanabilmelerine, birlik ve beraberlik içinde, ortak umutları ve hedefleri paylaşarak yaşayabilmelerine bağlı olduğunu vurgulayan Yaman, şunları kaydetti:

        "Ülkemizin huzurunun, içinde yaşayan tüm bireylerin mutluluğuyla sağlanabileceğini unutmamalıyız. Engelli insanlarımızın yılda bir kez hatırlanması yerine 365 gün boyunca sosyal hayatın içinde olmalarını sağlamalıyız. Hükümetimiz, engellilerimizin sosyal hizmet imkanlarına ve her türlü güvenceye kavuşması ve sosyal devlet ilkesini en üst düzeyde hayata geçirmek için birçok adımlar atmıştır. Atılan bu adımlar ile engellilerimizin toplumla bütünleşmesine büyük katkılar sunmuştur."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler