Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Bilecik'te, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

        Program, Bilecik Engelsiz Yaşam ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Halit Altıntaş tarafından Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

        Burada konuşan Dernek Başkanı Altıntaş, Türkiye'de AK Parti döneminden beri yaklaşık 6 yıldır engelliler ile ilgili yoğun bir çalışma yapıldığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın engelliler üzerinde güzel çalışmalar yaptığını ve engellilere elinden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştığını söyledi.

        Engelli olmanın zor bir durum olduğunun altını çizen Altıntaş, "Hiç yürüyemeyen, konuşamayan, görmeyen arkadaşlarımız var. O yüzden her zaman için halimize şükretmemiz lazım. Bir engelliyi yolda gördüğünüz zaman ona yardımcı olmaya çalışalım, onun halini hatırını soralım. Onu sevindirelim. O bir gün sevinir ama sizler 3 gün sevinirsiniz." ifadelerini kullandı.

        Konuşmanın ardından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü öğrencileri tarafından temin edilen iki tekerlekli sandalye, Gölpazarı Açık Cezaevi'nde bulunan engelli mahkumlara ulaştırılmak üzere görevlilere teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler