Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla Muş Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

        Engellerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlayan Belediye Başkanı Asya, derneğin yapmış olduğu sivil toplum alanındaki güzellikleri gördüklerini belirtti.

        Her engelsiz insanın bir engelli aday olduğunu hatırlatan Asya, "Engelsiz bir yaşam alanı oluşturmak için bizler de çalışıyoruz. Engellilerin engelsiz yaşam alanlarını oluşturmak noktasında çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir." dedi.

        Belediye Başkanına teşekkür eden Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz ise, "Başkanımız duyarlılık gösterdi. Ancak ayni duyarlıkları bütün ilin yetkililerinin göstermesini bekliyoruz. Ancak sağlam insanlar engelli aday olduklarını bilseler inan Türkiye’de hiçbir engellinin hiçbir probleme kalmaz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler