Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Diyadin Belediyesi Başkan Vekili Salih Yaşar, ilçedeki köy ve mahalle muhtarları ile düzenlenen yemekte bir araya geldi.

        Diyadin Öğretmenevi'nde düzenlenen programda köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Yaşar, burada yaptığı konuşmada, "Kardeş Belediye" olarak belirlenen İzmit Büyükşehir Belediyesini muhtarlarla ziyaret edeceklerini söyledi.

        Kardeş Belediye İzmit Büyükşehir Belediyesine hizmet almak için gideceklerini ifade eden Yaşar, şunları kaydetti:

        "Tek hedefimiz Diyadin’e hizmet etmek ve ilçeyi güzel yaşanabilecek bir seviyeye taşımak olacaktır. Hizmetten taviz vermeyeceğiz. Gariban, fakir ve fukara ayrımı yapmadan hizmet edeceğiz. Bize destek veren, hizmet eden devletimize ve hükumetimize, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, Ağrı Valisi Musa Işın'a, AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe'ye, İzmit Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca'ya, Diyadin Kaymakamı Mekan Çeviren ve iş adamları Erdal Bakır, Kemal Çiftçi, Hüseyin Öner'e teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler