Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Hayrabolu Engelsiz Yaşam Derneğini ziyaret etti.

        Altayoğlu, belediye başkan yardımcıları ile birlikte Engelsiz Yaşam Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Erdem Özcan ile bir süre görüştü.

        Altayoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, toplumdaki dezavantajlı grupların belediye ile birlikte birçok projeyi hayata geçirebileceklerini söyledi.

        Engellilerin belediye hizmetlerinden maksimum düzeyde yararlanması için görüş alışverişinde bulunacaklarını belirten Altayoğlu, "Engelli yurttaşlar da dahil olmak üzere kentteki tüm dezavantajlı gruplarla işbirliği içerisinde olmayı sürdürerek, onlarla ortak projeler geliştireceğiz. Sizleri engelli olarak görmüyoruz. Sizlerle her zaman diyalog içerisinde olacağız. Önemli olan beyinlerdeki engelliliğin kaldırılmasıdır. Unutulmasın ki herkes bir engelli adayıdır:" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler