Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Bafra'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi ile bir anaokulu ortaklaşa eğlence programı düzenledi.

        AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Adnan Menderes Parkı'ndaki programda yaptığı konuşmada, engellilerin sorunlarının çözümü için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

        Engellilerin maaşların kesilmesi ile ilgili sorun için de girişimde bulunacaklarını dile getiren Kırcalı, "Asıl olan bir kişinin bedensel engelliliğinden ziyade zihninde engel olmasıdır. Son 14 yılda AK Parti hükümetlerinin yaptığı çalışmalarla engelli kardeşlerimiz evlerinden çıkarılmış, topluma kazandırılmıştır. Aslında hepimiz birer engelli aday adayıyız, bir trafik kazasında bizler de engelli olabiliriz." dedi.

        Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şube Başkanı Recep Köksal da bugünün toplumsal bilinci oluşturma günü olduğunu belirtti.

        Sorunlarının anlatılamayacak kadar çok olduğunu vurgulayan Köksal, sorunların çözümünde destek beklediklerini kaydetti.

        Programa Bafra Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler