Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Mete, mesajında, engellilerin yaşadığı sorunları yeniden değerlendirmek, toplumsal duyarlılığı arttırmak ve onların engelsiz bir hayat yaşamalarını sağlamak için bugünün önemli bir gün olduğunu belirtti.

        Devlet ve millet olarak herkesin üzerine düşen görevi azami olarak yerine getirmesi gerektiğini ifade eden Mete açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi:

        "Engelli vatandaşlarımızın önündeki en büyük engel toplumsal duyarsızlıktır. Engellilik tüm toplumu ilgilendiren ve herkesin bir ve beraber olarak çözebileceği bir durumdur. Kardeşlerimizi hem sosyal hayatta, hem ekonomik alanda desteklemeli, her insan gibi onların da hayatlarını onurlu bir şekilde sürdürebilmeleri için mücadele vermeliyiz.

        Ben inanıyorum ki ülkemizi topyekun kalkındırma mücadelemizde engelli kardeşlerimizin desteğine ihtiyacımız var. Biriz, bütünüz. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün engelli kardeşlerimiz için yeni bir başlangıç olmasını ve toplumsal duyarlılığın artmasına vesile olmasını diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler