Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Baykan ilçesi Atabağı beldesi Aile Sağlık Merkezi'ne, hayatını kaybeden sağlık memuru Özkan Tanık'ın ismi verildi.

        Atabağı beldesi Aile Sağlık Merkezi'nde 2005-2007 yıllarında görev yapan ve genç yaşta hayatını kaybeden sağlık memuru Tanık'ın ismi, bu sağlık merkezinde yaşatılacak.

        Sağlık merkezi çalışanları ve belde halkı tarafından Sağlık Bakanlığına verilen dilekçenin kabul edilmesinin ardından Atabağı Aile Destek Merkezi'nin tabelası değiştirilerek, Özkan Tanık Aile Sağlık Merkezi oldu.

        Sağlık merkezinde görev yaparken belde halkı tarafından çok sevilen Tanık'ı unutmayan kurumu ve belde sakinleri, 2 yıl boyunca çalıştığı Aile Sağlık Merkezine ismini vererek unutmayacaklarını gösterdi.

        Vefat eden Tanık'ın ağabeyi olan Siirt Belediye Başkan Yardımcısı ve Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık ise kardeşinin isminin Aile Sağlığı Merkezi'ne verilmesinden dolayı başta belde halkı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler