Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Malkara Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

        Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Burcu Arabacı, Malkara Belediye Akademisi Toplantı Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlar için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

        Engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını ifade eden Arabacı, "Onlara destek olmaya, onların mutlu olacağı etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Etkinliğe katılan vatandaşlarımıza yiyecek ikramlarında bulunduk. Belediye Başkanımızın hediyelerini takdim ettik. Tüm Malkaralı vatandaşlarımızı mutlu etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

        Engelli vatandaşların aileleriyle katıldığı etkinlikte engelli çocuklar ve vatandaşlar, oyunlar oynadı ve şarkı söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler