Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Erzurum'da, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında araçlarını engelli rampaları önünde park eden araçlar çekildi.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Erzurum Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Cumhuriyet Caddesi'nde engelli rampası önüne araç park eden sürücünün aracı Erzurum Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerince çekildi.

        Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü Aziziye Sosyal Himet Merkezi Müdürü Mustafa Kılıç'ın katıldığı proje uygulaması, engelli vatandaşlardan destek aldı.

        Kılıç, kurumlarının engellilerle ilgili önemli çalışmaları olduğunu belirterek, engelli erişebilirliği kapsamında engellilere ayrılan rampaların engellileri mağdur etmeyecek şekilde kullanılması konusunda sürücülerin duyarlı olmasını istedi.

        Erzurum Büyükşehir Belediyesi Zabıta Komiseri Ümit Cengiz ise engelliler konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile yapılan bu gibi çalışmaların engellilere pozitif ayrımcılık sunduğunu kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler