Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - AK Parti Şırnak Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan ve partililer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçe ve beldelerde engellilerle bir araya geldi.

        Kadın Kolları Başkanı Atan ve partililer, Şırnak'ın Cizre, İdil, Silopi ilçeleri ve Kumçatı beldesinde engelli vatandaşları ziyaret etti.

        Atan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaş ve çocukları ziyaret ettiklerini ve onları çeşitli hediyelerle sevindirdiklerini söyledi.

        Parti yönetimiyle engelli vatandaşları unutmadıklarını anlatan Atan, şöyle konuştu:

        "Bizler de birer engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız. Engelliler için yaptıklarımızı aslında kendimiz için yaptığımızı unutmayalım. Hükümetimiz döneminde engelli vatandaşlarımız ile ilgili son derece icraatlara imza atıldı. Bundan dolayı hükümetimiz ve kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz."

        Engelli vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

        Engelli vatandaşlardan Hüsniye Yönden, Atan'a kendi ördüğü mutfak önlüğünü hediyeyi etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler