Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi de olan Cora, mesajında, AK Parti hükümetleri dönemlerinde engellilerin hayatlarını kolaylaştırabilmek için önemli icraatlar yapıldığını belirtti.

        Engellilere yönelik sağlıktan eğitime, işten sosyal yaşama kadar birçok alanda yapılan düzenlemelere ilişkin mesajında bilgi aktaran Cora, şunları kaydetti:

        "Şüphesiz yapılanlar yine de yeterli değildir. Biz bunları engellilere sağlanan bir imtiyaz değil, engellilerin hakkı olarak görüyoruz. Engellilerin toplum içinde daha akredite şekilde özgün yaşamlarını sürdürmelerini sağlamalıyız. Asıl engel, engellileri görmezden gelmektir. Asıl engel, duyma engellilerin çağrılarına kulak vermemektir. Aşılmayacak engel yoktur, yeter ki ufkumuza engel koymayalım."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler