Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK (AA) - Bilecik'te, ''Trabzonlu Yüksel Ustanın Yeri'' olarak bilinen lokantanın sahibi, 500 dolar veya avro bozdurup makbuz getiren müşterilerine bedava yemek veriyor.

        Bilecik-Sakarya karayolunun geçtiği merkeze bağlı Vezirhan beldesinde lokantası bulunan Yüksel Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, vatandaşlara "Dövizlerini bozdurup Türk lirası ve altına yatırım yapmaları" çağrısı üzerine 500 dolar veya avro bozdurana ücretsiz yemek uygulaması başlattı.

        Yüksel Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine böyle bir kampanya yaptıklarını söyledi.

        ''500 dolar ya da avro bozdurup makbuzunu getirene yemek bizden'' diyen Yıldırım, şöyle devam etti:

        ''Bir hayli ilgi görüyor. Şu ana kadar 6-7 kişi getirdi ve biz de yemeği ısmarladık. Hatta bozdurduğu dövizin makbuzunu gösterip yediği yemeğin parasını ödeyen müşterilerimiz de var. İnşallah memleketimize, devletimize faydamız olur. Gelen müşterilerimiz memnun. Eleştiren de var ama destek bir hayli fazla.''

        Lokantaya gelen kamyon şoförü Fatih Çolakoğlu da "Biz de dolarlarımızı bozdurmaya karar verdik. Bir dahaki sefere makbuzu getirip, bedava yemek yiyeceğiz. Muhteşem bir kampanya. Cumhurbaşkanımızın sayesinde 'muhteşem' işler oluyor, biz de buna katılıyoruz. Herkes katılsın." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler