Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) öncülüğünde bir araya gelen grup, Anıtkabir önünde başkanlık sistemi aleyhinde basın açıklaması yaptı.

        ADD öncülüğünde, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile Anadolu Meydanı'nda gerçekleştirilmek istenen "Cumhuriyetimiz ve Parlamenter Sistem İçin Halk Buluşması Mitingi"ne güvenlik gerekçesiyle Ankara Valiliğince izin verilmedi.

        Gençlik Caddesi'nin girişinde toplanan grup, mitinge izin verilmemesine Anıtkabir'in giriş kapısı önünde tepki gösterdi.

        Grup, başkanlık sistemi aleyhinde basın açıklaması yaptı.

        CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan ve çok sayıda CHP'li milletvekilinin de hazır bulunduğu açıklamanın ardından grup, Anıtkabir'i ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler