Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şubesi, aday öğretmenler için deneme sınavı düzenledi.

        Aday öğretmenlere yönelik asil öğretmenliğe geçiş sınavı öncesindeki deneme sınavı eş zamanlı olarak il merkez ve yedi ilçede gerçekleştirildi.

        Eğitim-Bir-Sen Patnos temsilcisi Fikret Ayaz, yaptığı açıklamada, Ağrı merkez ve bütün ilçelerinde eş zamanlı olarak uygulanan sınav için emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Normalde bu sınavı uygun bulmadıklarını belirten Ayaz, "Ancak, bütün aday öğretmenlerin değerlendirileceği bir sınav olduğu için hazırlanan kitap ve denemeler ile üyelerin kendilerini yetiştirmeleri sağlanıyor. Önümüzdeki hafta bir deneme sınavı daha düzenleyeceğiz. Eğitim-Bir-Sen olarak her zaman üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. 18 Aralık'taki sınava girecek olan tüm öğretmenlere başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler