Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya'da bir erkek kuaförü, 250 dolar bozdurarak, makbuzunu getiren vatandaşları ücretsiz tıraş edecek.

        Saray Mahallesi'nde erkek kuaförü işleten ortaklar Hasan Türkoğlu ile Uğur Dişçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek olmak ve vatandaşların döviz bozdurarak ülke ekonomisine katkıda bulunmasını sağlamak amacıyla kampanya başlattı.

        Dişçi ve Türkoğlu, kuaför dükkanlarına astıkları "250 dolar bozdurup fişini getirene tıraş ücretsiz" yazısıyla kampanyaya destek veriyor.

        Türkoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların ülkesine ve devletine sahip çıkması gibi şimdi de ekonomiye sahip çıkacağına inandığını belirtti.

        Ekonomi alanında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve bakanlara güvendiğini dile getiren Türkoğlu, "Dolar konusunda kamuoyunu bilinçlenmeye davet ediyorum. Milliyetçi olsunlar. Doları bozarak, Türk lirası veya altına çevirmeleri konusunda hassasiyet göstermeleri lazım. İnşallah bunun da üstesinden geleceğiz. 15 Temmuz'da darbeyi başaramadılarsa, ekonomik krizle de ülkeyi devirmeyi başaramayacaklar." diye konuştu.

        Dişçi ise 250 dolar bozduranı ücretsiz tıraş kampanyasına yeni başladıklarını belirterek, "250 doları bozdurup, makbuzunu getireni ücretsiz tıraş edeceğiz. Dolar bozdurma kampanyasını destekliyoruz. Biz de dolar bozdurma kampanyasına destek olmak için arkadaşımla bunu düşündük. Cumhurbaşkanımıza destek olalım istedik." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler