Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Siirt Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, belediyeye ait birimleri ziyaret etti.

        Beraberinde belediye başkan yardımcıları Zekeriya Butur, Yener Tanık ve Gülal Aygün ile atık su arıtma tesislerinde incelemede bulunan Taşkın, daha sonra Siirt-Eruh yolundaki polis kontrol noktasını ziyaret ederek buradaki görevlilerle bir süre görüştü.

        Daha sonra Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SİSKİ) ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünü de ziyaret eden Taşkın, kentin su ihtiyacını gideren Hesko ve Hizan su hatlarıyla ilgili bilgi aldı.

        Kentte bulunan mevcut park ve bahçelerin durumuyla ilgili de bilgi alan Taşkın, vatandaşların parklardan günün 24 saatinde gönül rahatlığıyla faydalanabilmesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler