Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Süper Toto Basketbol Süper Ligi'nde konuk ettiği Anadolu Efes'e 75-70 yenilen Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Stefanos Dedas, "İkinci yarıdaki Anadolu Efes maçında göreceksiniz ki takımımız daha iyi basket oynayacak." dedi.

        Dedas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, savunmada gösterdikleri mücadelenin maçı kazanmaları için yeterli olduğunu ancak son dakikalarda rakibin kaydettiği sayılarla karşılaşmadan yenik ayrıldıklarını belirtti.

        Oyuncularının sergilediği performanstan memnun olduğunu aktaran Dedas, şunları kaydetti:

        "Bugün aslında sadece iyi bir maç oynamak için gelmedik. Bu maçı kazanmak için geldik. Maçın sonunda rakibin isabetli serbest atışları maçı kazanmalarına sebebiyet verdi. Herkesin gözlerinin içine baktığınızda takımımızın Avrupa Ligi takımı gibi oynadığını görebilirsiniz. İkinci yarıdaki Anadolu Efes maçında göreceksiniz ki takımımız daha iyi basket oynayacak."

        Dedas, kendilerine destek olan taraftara teşekkür ederek, "Maçın içerisinde onların yüzlerini güldürecek iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum." diye konuştu.

        - Perasovic: "Kolay olmadı"

        Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic ise çok zor bir karşılaşmaya çıktıklarını ve çok iyi oynadıklarını belirtti.

        Gaziantep Basketbol'un çok iyi bir takım olduğuna dikkati çeken Perasovic, "Geçtiğimiz haftalarda çok iyi oyunlar oynadılar ve kazandılar. Buraya gelirken bunları bilerek geldik. Bütün planlarımızı ona göre yaptık. Yani kolay olması için ama gördüğünüz gibi kolay olmadı. Fark yakalamak için şanslar yakaladık ama o şansları top kayıpları yaparak kaybettik ve avantaja çeviremedik. Her şeye rağmen kazandığımız için mutluyuz." değerlendirmesinde bulundu.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler