Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kepez Belediyesinin hazırladığı kentsel dönüşüm planı için 5 Mahallede referandum gerçekleştirildiği bildirildi.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Masa Dağı eteklerindeki Barış, Çankaya, Esentepe, Kazım Karabekir ve Yavuz Selim Mahallelerindeki yaklaşık 6 bin hak sahibi, Mahalle muhtarlıklarında sandık başına gitti.

        Oyların kullanıldığı muhtarlıkları ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede örnek, katılımcı yerel yönetim anlayışı sergilediklerini belirtti.

        Tütüncü, üç siyasi parti temsilcilerinin onaylamasının adından hazırladıkları imar planı revizyonu önerisini halka sorduklarını anımsatarak, şunları kaydetti:

        "Kepez, tarihi günlerinden birini yaşıyor. Bugüne kadar yaptığımız referandumların içindeki en büyüğü diyebiliriz. Halkımız, bizim patronumuzdur. Ne derlerse, onların hayatlarıyla ilgili kararları ona göre veririz. Onların kararı başımızın üstünde yer edecek."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler