Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da, noterden aracın devrini aldıktan sonra satıcıya parasını ödemediği öne sürülen 4 kişi tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, 38 bin lira değerindeki aracını internet ilanıyla satışa çıkaran İlyas A. (33), kendisini arayan kişilerle konuşup anlaştı.

        İlyas A, otomobilin satış işlemleri için İbrahim B. (21), Muzaffer I. (26) Muhsin G. (33) ve Hamza T. (42) ile bir noterde buluştu. Otomobilin devir işlemlerinin ardından şüpheliler para vermek için İlyas A'yı merkez Seyhan ilçesi Onur Mahallesi'ne götürdü.

        Bu arada, şüphelilerin mahalleye geldikten bir süre sonra İlyas A'yı otomobilden indirip para vermeyeceklerini söylediği ileri sürüldü.

        İlyas A'nın şikayeti üzerine harekete geçen Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmayla 4 kişiyi yakaladı.

        Haklarındaki dolandırıcılık suçlamasını kabul etmeyen zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler