Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DEAŞ'ten kurtarılan Cerablus'taki 80 aileye, Hayrat Yardım Derneğince gıda, kıyafet ve ayakkabı yardımı yapıldı.

        Derneğin Suriye çalışmaları temsilcisi Muhammed Ubeyd Köşger, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye'ye yapılan yardımlara ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

        Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden hayırseverler tarafından bağışlanan yardımları Cerablus halkına ulaştırdıklarını aktaran Köşger, "Kış aylarında olduğumuz için ihtiyaçlar biraz daha artıyor. Bugün 80 ailemize daha gıda, kıyafet ve ayakkabı yardımı gerçekleştirdik. " dedi.

        Köşger, yardımların bölgedeki ekipler tarafından dağıtıldığını ifade ederek, "Yardımları alanların biraz olsun sevinçleri bizleri mutlu ediyor. Cerablus'taki ailelerin yanında olmayı sürdüreceğiz. Türkiye'den gönderilen yardım tırlarını zaman kaybı yaşamadan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışıyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler