Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Svend Olling, "Terörle mücadele konusunda Türkiye'nin yanında olunması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

        Büyükelçi Olling Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek, şeref defterini imzaladı.

        Olling, Demirtaş ile görüşmesinin ardından, 24 Kasım'da 2 kişinin hayatını kaybettiği 33 kişinin yaralandığı terör saldırısının gerçekleştiği Valilik otoparkına siyah çelenk bıraktı.

        Patlamada yaşamını yitirenler için saygı duruşunda da bulunan Olling, gazetecilere yaptığı açıklamada, terör saldırısı ve Aladağ'daki özel öğrenci yurdunda 12 kişinin öldüğü yangınla ilgili büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

        Her iki olay için de duygularını ifade etmek için Vali Demirtaş'ı ziyaret ettiğini ifade eden Olling, "Terörle mücadele konusunda Türkiye'nin yanında olunması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler