Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Kars'ta bir esnaf, Türk lirasına sahip çıkmak için döviz bozduranlar için hediye kampanyası başlattı.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına vatandaşlar ve esnafın desteği artarak devam ediyor.

        Kars'ta Şehitler Mahallesi İnönü Caddesinde halı satışı yapan İnan Koçu, bin dolar bozdurduğuna dair makbuz getirene 500 lira civarındaki 4 metrekare halı hediye etme sözü verdi.

        Koçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dolarını bozduran vatandaşları mağazalarına beklediklerini ifade ederek, "15 Temmuz sürecinden sonra ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkındayız. Biz de millet olarak elimizden geleni yapaya çalışıyoruz, üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız." dedi.

        Dış güçlerin Türkiye'nin ekonomisini bozmaya çalıştığını ancak başarılı olamayacağını vurgulayan Koçu, şöyle konuştu:

        "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına kayıtsız kalamazdık. Doları olan vatandaşlarımızı teşvik etmek amacıyla böyle bir kampanya başlattık. Kampanyamızda bin dolar bozdurduğuna dair makbuz getiren vatandaşlarımıza 500 lira civarında 4 metrekare halı hediyemiz olacak. inşallah vatanımıza, milletimize bir faydamız olur. Önemli olan vatan, gerisi teferruat."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler