Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Adana'nın Aladağ ilçesindeki yurt yangınında yaşamını yitirenler için Kemer Belediyesi tarafından mevlit okutuldu.

        Kemer Belediyesi tarafından Göynük Mahallesinde okutulan mevlite, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, meclis üyeleri Semih Top ile Mustafa Bilici, ilçe Müftüsü Ayhan Ermiş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Müftü Ermiş'in Kur'an tilaveti ile başlayan mevlitte, Aladağ ilçesindeki yurt yangınında yaşamını yitirenler için dualar edildi. Başkan Gül, mevlitte yaptığı konuşmada, yurt yangınında hayatını kaybedenlerden dolayı üzüntü içerisinde olduklarını söyledi.

        Yangında hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı dileyen Gül, yaralılara da acil şifalar temennisinde bulundu. Mevlite katılanlara daha sonra yemek ikram edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler