Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) kapsamında açılan Aile Okulu, 5. dönem mezunlarını verdi.

        Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet törenine, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Bahadır Bedir, KO-MEK yöneticileri ve kursiyerler katıldı.

        Törende, Kişisel Gelişim ve Sosyal İletişim Uzmanı Eğitimci-Yazar Fatih Akbaba, "Seninle Biz Olmak İstiyorum!" konulu seminer verdi.

        Akbaba, evlilikte "mutlu ol, mutlu et" mantığının olması gerektiğini belirtti.

        Boşanmanın nedenlerinden birinin zihinsel sadakat olduğunu vurgulayan Akbaba, "Eşinizi var olduğu gibi kabul edin kimseyle kıyaslamayın, evlilikler fikir ortaklığıdır. Eşler aynı şeyi düşünmeyebilir ama önemli olan ortak noktada buluşmaktır." ifadesini kullandı.

        Tören, başarılı olan 191 kursiyere katılım belgeleri verilmesiyle sona erdi.

        Öte yandan, Aile Okulu'ndan şu ana kadar bin 354 kursiyerin mezun olduğu belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler