Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da, fiber optik kablo altyapı çalışmaları sırasında Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (TESKİ) ait içme suyu hattında hasar meydana geldi.

        TESKİ'den yapılan açıklamada, bir firmanın Zafer Mahallesi'nde fiber optik kablo altyapı çalışmalarında, TESKİ içme suyu şebeke hattına zarar verdiği bildirildi.

        Şebeke hattında meydana gelen hasar nedeniyle taşan suyun boşa aktığı ve civarda bulunan TESKİ abonelerine geçici bir süre su verilemediği belirtilen açıklamada, "TESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri meydana gelen arızaya anında müdahale ederek arızayı gidermiştir ve abonelere suyu vermiştir. TESKİ 1. Hukuk Müşavirliği meydana gelen olay hakkında hukuki tazmin işlemlerini başlatmıştır." ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler