Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, ligde çıktığı son 4 maçı da kaybederek, ligin alt sıralarında yer aldı.

        Sezona kadrosunun önemli bir bölümünü değiştirerek başlayan kırmızı-siyahlılar, özellikle son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzdü.

        Gaziantep temsilcisi, ligin 9. haftasında Osmanlıspor'u 3-1 yendikten sonra çıktığı maçlarda puan alamadı. Aytemiz Alanyaspor (4-3), Atiker Konyaspor (3-0), Kardemir Karabükspor (2-0) ve son olarak Akhisar Belediyespor'a (2-1) yenilen Gaziantepspor, 11 puanda kaldı.

        Maç fazlasıyla 15. sırada yer bulan Gaziantepspor, 13. haftanın son maçlarında Kayserispor ile Çaykur Rizespor'un puan alması halinde, düşme hattındaki takımlardan birisi haline gelecek.

        Gaziantepspor, son 4 haftada sadece 4 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde 11 gol gördü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler