Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında hazineye devredilen hastane, göz merkezi olarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

        Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, daha önce FETÖ'ye ait olan ancak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından İl Sağlık Müdürlüğüne devredilen 3 katlı binada tadilat çalışması yapıldı.

        Kısa sürede tamamlanan tadilatın ardından bina, teknolojik cihazlarla donatılarak halkın hizmetinde kullanılabilecek bir hizmet binasına dönüştürüldü.

        İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçirilen bina Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Merkezi olarak hizmet vermeye başladı.

        Merkezde daha önce kentte yapılamayan Excimer Lazer (gözlükten kurtulma) ve OCT (Optik Koherens Tomografi) gibi bazı yeni tedavilerin de uygulanabileceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler