Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan 200 mahkum, "Hayatlı Evin Hayaleti" adlı komedi oyunuyla moral buldu.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, sosyal belediyeciliği herkesime ulaştırmak için düzenlenen organizasyonlar kapsamında, mahkumlar tiyatroyla buluştu.

        Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevinde kalan 200 mahkum için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi "Hayatlı Evin Hayaleti" adlı komedi oyununu kurumda sahneledi.

        Mahkumların yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyununda cezaevinden kahkaha sesleri yükseldi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen tiyatronun genel sanat yönetmeni Hasan Ocakoğlu, cezaevinde farklı bir atmosferde seyirciyle buluştuklarını söyledi.

        Mahkumların ilgisinin oyuncuları duygulandırdığını ifade eden Ocakoğlu, "Bayağı heyecanlandık. Kader mahkumlarının karşısında oynamak bizim için ayrıca mutluluk verici. Mahkumlar ancak cezaevine tiyatro ulaşırsa seyredebiliyor. O yüzden çok mutlu olduk. Seyirci bütün şakalara reaksiyon gösterdi ve memnuniyeti oyunu izlerken gözlerinde gördük zaten." değerlendirmesinde bulundu.

        Mahkumlardan H.Y ise sosyal hizmetten dolayı belediyeye ve oyunculara teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler