Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yağmur suları için drenaj hatlarının döşendiğini belirtti.

        Bahçeci yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir'in çehresini değiştirmeye devam ettiklerini ifade ederek, hiç bir fark gözetmeden 126 bin hemşehrileri için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

        Şiddetli yağışların oluşturabileceği taşkınlarla mücadele için farklı çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Bahçeci, "Ekiplerimiz, halkımızın taşkınlardan zarar görmemesi için şehir geneline yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları yapıyor. Terme Caddesi çalışmalarını tamamlayan ekipler, Lise ve Ankara caddelerinde çalışmasını sürdürüyor. Çalışmaların ardından hasar gören yollar asfaltlama çalışması yapılacak." ifadelerini kullandı.

        Kırşehir'in çehresini değiştirmeye devam ettiklerini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

        "2019 yılına kadar Kırşehir'imizin alt ve üstyapı, ulaşım, yeşil alan gibi bir eksiği kalmayacak. Kent merkezinde ne varsa mahallelerde de aynı standartlara kavuşacak. Kırşehir Belediyesi 14 mahallede çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Altyapı sorunu olmayan tüm mahallelerde çalışmalar planlı ve programlı bir şekilde sürüyor. Belediye ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla yolları yenilenen, modern parklara kavuşan ve temizlik çalışmalarıyla pırıl pırıl bir şehir görünümüne bürünen mahallelerimiz, belediye hizmetlerimizin en güzel vitrini haline geliyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler