Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, engelli öğrenciler ile bir araya geldi.

        ODÜ yemekhanesinde düzenlenen programa İkizce Meslek Yüksek Okulu Engelli Bakımı öğretim elemanları ve öğrencileri ile Adil Karlıbel Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğretmen, öğrenci ve personelleri katıldı.

        Programda konuşan Rektör Yarılgaç, engelli öğrencilerle bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

        "Bu etkinlikle beraber sizler de Ordu Üniversitesini tanıma fırsatı buluyorsunuz. Üniversitemiz son 5-6 yıllık süreçte oldukça mesafe kat eden, hemen her türlü kurumsal işlemi ve gelişimini tamamlayan bir yapıya kavuşmuştur. Bizler sizi bu kurumsal yapının içinde görmekten, sizleri bir arada görmekten çok memnunuz. Umarız, kurumumuzdaki yenilikleri beğenmişsinizdir. Sizden üniversitemizin öğrencisi ya da elemanı olmanız gibi bir isteğimiz var. Yapacağınız çalışmaları bu yönde hızlandırın. İlerleyen süreçte sizleri fakülte, yüksekokul ve meslek yüksek okullarımızda öğrenci olarak görmekten gurur duyacağımızı belirtmek isterim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler