Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NİĞDE (AA) - Niğde'de bir erkek kuaförü, 100 dolarını Türk lirasına çevirip makbuzunu getiren vatandaşları ücretsiz tıraş ediyor.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına vatandaşlar ve esnafın desteği sürüyor.

        Niğde'de Esenbey Mahallesinde erkek kuaförü Salih Çakmak, AA muhabirine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine kampanyaya destek vermeye kararı aldığını söyledi.

        Çakmak, "Cumhurbaşkanımızın çağrısına destek verelim dedik. 100 dolarını bozdurana, tabi biz bu rakamın daha fazla olmasını istiyoruz ama en azından 100 dolarını bozdurarak gelen müşteriden saç ve sakal tıraşı ücreti almıyoruz." dedi.

        Vatandaşlardan ellerinde bulunan dolarları bozdurmalarını tavsiye eden Çakmak, "100 dolarımız bozulsun, biz tıraş hediyemizi taktim edelim. Devletimize, ülkemize desteklerimizi sunalım." diye konuştu.

        Mahalle sakinlerinden Ekrem İpek de bin 900 dolar bozdurduğunu belirterek, "Ben dolar bin 260 lira iken bozdurmuştum, şimdiki fiyatına göre zarar ettim ama önemli değil." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler