Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Voleybol Turnuvasının tamamlandığı bildirildi.

        Sandıklı Spor Salonu'nda Kaymakamlık tarafından 4.'sü düzenlenen turnuvada dereceye girenlere ödülleri Sandıklı Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda törenle verildi.

        Turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür ettiğini belirten Kaymakam Faik Arıcan, 15 Temmuz'daki şehitlere ve tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere sağlık dilediğini söyledi.

        İlçede 3 yıldır görev yaptığını belirten Arıcan, şöyle konuştu:

        "Her alanda olduğu gibi sportif alanda da ilçemizin isminin çıkmasına gayret ve çaba harcadık. Aynı zamanda ilçemizdeki sportif faaliyetlerin yapılarak ilçedeki gençlerin hoş vakit geçirmesine ve kahve köşesinde boş vakit geçirmeleri yerine salonlarda spor yapmaları ve sağlıklı olmaları için gayret ve çaba harcadık. Bunlardan bir tanesi de voleybol turnuvasıydı. Bu yıl 4. turnuvayı düzenledik. İnşallah bizden sonraki bayrağı alacak arkadaşlarımız da sportif faaliyetlere devam eder."

        Turnuvada birinci Ticaret Borsası, ikinci Müftülük ve üçüncü Ticaret Odası oldu. Turnuva'ya katılım kupaları da Bera Eğitim Kurumları ve Sandıklı Ticaret Lisesine verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler