Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırşehir Şube Başkanı Hasan Eraslan, doların kontrolsüz yükselişinin önlenmesi amacıyla Kırşehirlileri döviz bozdurmaya çağırdı.

        Eraslan, yaptığı yazılı açıklamada, Türk lirasına sahip çıkılması gerektiğini belirterek, Türkiye'nin çok ciddi bir süreçten geçtiğini vurguladı.

        Türkiye'ye diz çöktürme gi̇ri̇şi̇mleri̇nin başarılı olmadığını aktaran Eraslan, tüm olumsuz olaylarda devleti̇n yanında olan Türk mi̇lleti̇nin, 15 Temmuz’da da yüzlerce şehi̇t vererek devletinin yanında demokrasiye sahi̇p çıktığını kaydetti.

        Sığınmacılara ev sahipliği yapan, PKK, FETÖ, DAEŞ gibi terör örgütleriyle mücadele eden ve her zaman mazlumların yanında yer alan Türkiye'nin her zaman güçlü olması gerektiğini dile getiren Eraslan, şunları kaydetti:

        "İstediklerini yaptıramayan emperyali̇st güçler şi̇mdi̇ dolar kurunu yukarı çekerek Türki̇ye’ye ekonomi̇k olarak ayar çekmeye çalışmaktadırlar. Her zaman devletinin yanında olan demokrasi̇ aşığı Kırşehirlilere bi̇r i̇ş daha düşüyor. Banka hesaplarında tuttukları dolarları liraya çevi̇rsi̇nler. Hi̇ç olmazsa altına çevi̇rerek devleti̇ni̇n yanında olduklarını bi̇r kez daha göstersi̇nler. Böyleli̇kle dolar i̇le bi̇ze ayar vermeye çalışan dış güçlere gerçek dersi̇ vermi̇ş oluruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler