Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da boyacılık yapan bir vatandaş 200 dolar bozdurup makbuz getirenlerin 2 çift ayakkabısını bedavaya boyuyor.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına esnafın ve vatandaşların desteği devam ediyor.

        Tekirdağ'da boyacılık yapan Mustafa Çökmez (48), Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan kampanyaya sonuna kadar destek vereceğini ifade etti.

        Vatandaş olarak Türkiyeyi bölmek isteyen şer odaklarına karşı hep beraber karşı konulması gerektiğini belirten Çökmez, "Boz Doları Boz Oyunu Kampanyası'na destek veriyoruz. 200 dolar bozdurduğuna dair fatura getiren vatandaşlarımıza 2 çift ayakkabıyı bedavaya boyuyorum" dedi.

        Her vatandaşın döviz bozdurma kampanyasına destek vermesi gerektiğin vurgulayan Çökmez, şunları kaydetti:

        "Milletçe bu kampanyaya destek vermeliyiz. Bizim gidecek başka bir ülkemiz vatanımız yok. Çatı yıkılırsa hepimiz altında kalırız. O yüzden gün birlik olma günüdür. Her vatandaşımız bu hassasiyetle hareket etmelidir. Ben de karınca kararınca ülkeme faydalı olmak için böyle bir şey yaptım. Türkiye hepimizin Türkiyesidir. Biz bu ülkeyi kolay kazanmadık. Kanla kazandık ancak kanla veririz"

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler