Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - 21 Yaş Altı Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası, yarın Gaziantep'te başlayacak.

        Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, organizasyonun gerçekleştirileceği Şahinbey Karataş Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında, Gaziantep olarak şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını kaydetti.

        Şampiyonanın salon sporları açısından önemine işaret eden Demir, şöyle konuştu:

        "Geçen yıl ev sahipliğini yaptığımız 3'üncü etap Hokey Süper Ligi'nde renkli görüntüler yaşadık. Bu yıl 456 sporcu ve 38 takımın katılımıyla 21 Yaş Altı Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nı gerçekleştireceğiz. İnşallah şampiyon da bizim şehrimizden çıkar."

        Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaplan ise Türkiye'nin birçok ilinden kulüp yöneticisi, antrenör, sporcu ve hakemin Gaziantep'e geleceğini, böylelikle kentin tanıtımına da katkı sağlayabileceklerini vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler