Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK/DÜZCE (AA) - Karabük ve Düzce'de hizmet veren bazı esnaflar, dolar bozduran vatandaşlara ücretsiz hizmet vermeye başladı.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına vatandaşların ve esnafın desteği artarak devam ediyor.

        Karabük'te bilgisayar tamiri yapan 43 yaşındaki Ramazan Gümüş, 500 dolar bozdurana bedava format atma hizmeti veriyor. Kent merkezinde 12 yıldır bilgisayar alanında faaliyet gösteren Gümüş, dükkanının camına "500 dolar bozdur gel. Makbuzunu unutma. Format bedava. Bu ülke hepimizin" notu yazdı.

        Gümüş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dolar bozdurun çağrısına uyduklarını ve farkındalık oluşturmak içinde 500 dolar getirenlerin bilgisayarlarına ücretsiz format kampanyasını başlattığını söyledi.

        - Düzce'de "dolar bozdurana saç sakal kesimi bedava"

        Düzce'nin Yığılca ilçesinde erkek kuaförlüğü yapan Ceyhan Altunkayık ve Kerem Yılmaz isimli esnaflar da 250 dolar bozdurana saç sakal kesiminden ücret almıyor.

        Altunkayık ve Yılmaz, iş yerlerinin camlarına "250 dolar bozdurduğuna dair makbuz getiren herkese saç sakal kesimi bedava" notu yazdı.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dolar ve avrolarınızı bozdurun" çağrısı üzerine bu kararı aldıklarını belirten Altunkayık, "Sayın Cumhurbaşkanımızın emri ile ülke ekonomisine katkı olsun diyerek, bizde dolar bozdurana traş hediye ediyoruz. 250 dolar bozdurup makbuzunu getirene saç sakal bizden hediye." dedi.

        Kerem Yılmaz ise "Boz doları vatanına sahip çık" sloganı ile hareket etiklerini anlatarak, "Biz sözümüzün arkasındayız. 250 bozdurup makbuz getirene saç sakal ücretsiz. Arkasından çay söyler muhabbet ederiz. Darbeyi yapamadılar şimdi ekonomiden darbe yapmaya çalışıyorlar. Herkes vatanına sahip çıksın. Yığılca esnafları olarak buna destek veriyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler