Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİ (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, vatandaşların kışın mağdur olmaması için alt yapı çalışmalarına ağırlık verdi.

        Görevlendirmenin ardından, kentteki sorunların çözülmesi amacıyla yeni projelerin hayata geçirildiği belediyede, şimdi de don ve basınç sonucu meydana gelebilecek yağmur suyu, drenaj ve kanalizasyon hatlarındaki arızaların kısa sürede onarılması için ekip kurdu.

        Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekip, alt yapı konusunda yaşanan arızalara anında müdahale ederek vatandaşların mağduriyetini gideriyor.

        Halife Derviş Mahallesi'ndeki 40 metrelik yağmur suyu, drenaj ve kanalizasyon hattında yaşanan arızayı kısa sürede tespit eden ekipler, sorunu gidererek hattın eski haline gelmesini sağladı.

        Vandaşlar, ekiplerin kısa sürede gelerek arızaya müdahale etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediye yetkililerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler