Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Dünya Engelliler Günü nedeniyle Akşehir Nasreddin Hoca Özel Eğitim Uygulama ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi tarafından program hazırlandı.

        Akşehir Öğretmenevi'ndeki programda, eğitim uygulama okulundaki öğrenciler tarafından playback şovlar, dans gösterileri sunuldu, şiirler okundu. Öğrenciler, izleyenlerden büyük alkış aldı.

        Program sonunda protokol üyeleri ve davetliler, okul öğrencileri tarafından yapılan, resim, el işi ve mum sergisini gezdiler.

        Etkinliğe Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Jandarma İlçe Komutanı Jandarma Binbaşı Ali Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu, Siyasi Parti İlçe Başkanları, kurum ve daire müdürleri ile engelli öğrencilerin aileleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler