Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Bafra Umut Derneğince başlatılan "Okuluma Giderken Üşümüyorum Projesi" ile ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımı yapılması planlanıyor.

        Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başlattıkları projeye iş adamları ve vatandaşlardan destek istedi.

        Havaların soğumasıyla birlikte öğrencilerin mont, kaban ve bot gibi ihtiyaçlarının karşılanması için söz konusu projeyi başlattıklarını dile getiren Ertekin, "Ailesi tarafından ayakkabı ve mont alınamayan, sadece hırka ve ayağında ince tabanlı ayakkabısı ile okula giden çocuklarımız var. Bizler bu çerçevede, 'Okuluma Giderken Üşümüyorum Projesi'ni başlattık. İstiyoruz ki, okula giden hiçbir öğrencimiz üşümesin, hasta olmasın. Projemize, iş adamlarından, sivil toplum kuruluşlarından, kurum müdürlerinden, oda başkanlarından ve özellikle vatandaşlarımızdan tam destek geleceğine inanıyoruz." dedi.

        Ertekin, projeden yararlanacak mağdur ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin belirlenmesi için okul ve mahalle muhtarlıklarında çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler